Nabídněte vašim hostům sladký dezert v čokoládové misce, udělané pomocí nafukovacího balónku. Je to jednoduché a určitě to každého uchvátí. Buďte kreativní a použijte tmavou, bílou nebo kombinaci obou druhů čokolády. Můžete použít i různé rozměry balónku. Naplňte misky šlehačkou a ovocem a kreativní dezert je hotový.
Co budete potřebovat:
– nafukovací balónek,
– čokoládu,
– misku,
– hrnec,
– vodu,
– smetanu a ovoce na výplň misky.
Jak na to:
- Nafoukněte balónek.
- Do hrnce nalijte vodu, nechte ji sevřít. Potom na hrnec položte misku s čokoládou a roztaví ji.
- Rozpuštěnou čokoládu nalijte na dolní polovinu nafouknutého balónku nebo jej do čokolády namočte.
- Namočený balónek položte na rovnou plochu, aby čokoláda zaschla a vytvořila se plocha pro základnu čokoládové misky.
- Když čokoláda na balónku zcela zaschne, balónek Praskni, aby z něho vyšel všechen vzduch.
- Odstraňte balónek a čokoládová miska je hotová.
- Stačí už jen naplnit šlehačkou, ovocem a podávat.
Zdroj: stylisheve.com
RSS